Internet, TV & Telefoni

Gruppavtal hos Tele2(ComHem)

Sedan December 2019 har Runby Gårdar ett gruppavtal hos Tele2(ComHem). I den vanliga avgiften ingår internet 100/10 samt basutbud på tv-kanaler. Denna förmån kostar ingenting extra för de som bor i föreningen, utan bekostas av sparade medel från källsortering.

Du måste teckna ett abonnemang hos Tele2(ComHem) för att ta del av gruppavtalet

Om du vill ta del av föreningens gruppavtal hos Tele2(ComHem) så måste du kontakta Tele2(ComHem) så de kan lägga in dig på avtalet. Om du bara väljer att ta del av föreningens avtal så kostar det ingenting extra.

Så här tar du del av dina tjänster

För att kunna använda tjänsterna i det nya gruppavtalet behöver du göra en beställning. Kontakta Tele2(ComHem) via chatt eller ring Kundservice för gruppavtal på telefon 90222.

Ladda ner pdf-information om gruppavtalet.

Öka mängden internet & tv-kanaler hos Tele2(ComHem)

Vill du ha högre hastighet på ditt internet eller fler kanaler? Kontakta då Tele2(ComHem) och prata med deras kundtjänst. Du som är boende i föreningen har bra priser när du väljer att utöka ditt utbud av kanaler eller hastigheten på internet.

Internet från annan internetleverantör

Vill du som boende ha internet från en annan leverantör än Tele2(ComHem), så går det självklart bra. Detta bekostar du själv och du får inget avdrag på avgiften.

TV från Tele2(ComHem)

Du som bor i Runby Gårdar är bunden till tv-kanaler hos Tele2(ComHem).

Kontakta Tele2(ComHem)

Om du vill komma i kontakt med Tele2(ComHem) gällande vårt gruppavtal så ringer du: 90222. Eller via deras hemsida på Tele2