Blanketter

Här har vi samlat de blanketter som du som medlem kan tänkas behöva. Klicka på respektive knapp för att ladda hem blanketten.

Ansökan om andrahandsupplåtelse

[LÄNK HÄR TILL DOC]

Det tas ut en avgift för andrahandsupplåtelse. Avgiften får årligen uppgå till högst 10 % av gällande prisbasbelopp. Om du har fyllt i din ansökan om andrahandsupplåtelse digitalt kan du maila den till kansli@runbygardar.se. Om du skrivit ut blanketten så kan du lämna den i brevlådan vid kansliet på Lövstavägen 64.

Ansökan om parkeringsplats

[LÄNK HÄR TILL DOC]

m du har fyllt i din ansökan om parkeringsplats digitalt kan du maila den till parkering@runbygardar.se. Om du skrivit ut blanketten så kan du lämna den i brevlådan vid kansliet på Lövstavägen 64.

Störningsrapport – om du blir störd av en granne

[LÄNK HÄR TILL DOC]

Om en störning inträffar bör du ladda ner störningsrapporten och fylla i denna löpande. Om du har fyllt i din störningsrapport digitalt kan du maila den till storningar@runbygardar.se. Om du skrivit ut blanketten så kan du lämna den i brevlådan vid kansliet på Lövstavägen 64.

Ansökan om ombyggnation

[LÄNK HÄR TILL DOC]

Om du ska bygga om så vill föreningens styrelse att du fyller i ovan dokument och lämnar i föreningens brevlåda vid kansliet på blå gården, alternativt skickar via mail till kansli@runbygardar.se.

Finns inte blanketten du letar efter?

Saknar du någon blankett? Maila till kansli@runbygardar.se så lägger vi upp det.